pátek 26. října 2012

26.10. Tak trochu vykecávačka

Včera jsem to nedala, přišla depka a já zklamala. Jediná pozitivní věc byl luxusní oběd z uzeného lososa. Hledala jsem nějaký recept na netu, ale nakonec mě nic moc nezaujalo, takže vyhrála vlastní tvořivost, ze které jsem měla trochu strach. Nakonec jsem orestovala plátky česneku, na to hodila penne těstoviny (musely stačit obyč, žádné celozrnné zrovna nebyly po ruce), trochu podušeného špenátu, sůl, pepř a na závěr losos. Posypáno Jadel sýrem. A bylo to jedním slovem úžasné!



Dnes jsem si řekla, že kašlu na depky. Pro svůj klid duše jsem vlezla do přítelova telefonu. Vím, že se to nedělá a normálně bych to nikdy neudělala. Ale jeho neustálé lhání všem a o všem. (Kolikrát znám pravdu, a jsem svědkem, jak ostatním vykládá báchorky). Prostě mi to nedalo a jak se dalo čekat, moje intuice nezklamala. Chlapec se nám schází s babama ze seznamky. Tak nějak jsem se ho na to zeptala, samozřejmě jsem nepřiznala, odkud to vím a on mi to klidně do očí popřel... Hovado, hovado!! A to prosím na seznamku, kde hledá vážný vztah, si klidně dá fotku se mnou.. Nakonec mě označil za žárlivku a ještě se mnou jednal stylem, že bych to s ním stejně nikdy neskončila a kdesi cosi. Pravda, že si ke mně do baráku nastěhoval spoustu věcí, ale já mu to pěkně rychle zase vystěhuji.

Jinak dnes jsem se dozvěděla, že klapl Silvestr, takže super. Doma truchlit nebudu!! Což právě o Vánocích a Silvestru by to bylo nejhorší, takhle jsem hned o něco silnější v kramflecích.

Sobotní jídelníček:

Snídaně: jogurt Jogobella, ovesné vločky 35g

Svačina: protein s mlékem

Oběd: halibut, bulgur 40g, hrášek, kukuřice

Svačina: šunka, vejce 2ks, bulka

Večeře: ovofit, kedlubna

Aktivity: in-line 20km - asi jedna z posledních projížděk

5 komentářů:

  1. Nádhernej oběd, taky miluju těstoviny s lososem a špenátem. :) Chápu, že ti to chutnalo.
    A co se týče toho zbytku... já to mám naštěstí tak, že vím, že by to přítel nikdy neudělal, ale on má strach o mě a tak mi občas projede FB nebo vymaže rádoby nebezpečná čísla z mobilu. :D Ale dělá to všechno s mým vědomím. Každopádně chápu tě, proč jsi to udělala a myslím, že s člověkem, který ti dělá tohle to nemá smysl být. :) Přeju hodně štěstí a pevný nervy.
    www.madame-perfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. super jídelníček a ta fotka-mňam! miluju lososa a těstoviny:-)

    OdpovědětVymazat
  3. A jéje...našla jsem další "žravej" post:-)
    Vypadá to opravdu skvostně!

    OdpovědětVymazat
  4. To mě je líto, takového lháře. Je dobře, že jsi s ním vymetla. Akorát by ti do budoucna ubližoval. Uvidíš, najdeš si lepšího, který ti lhát nebude..:))
    Bude to lepší, sice né hned, ale časem. Hlavně chodit mezi lidi a bavit se, ať nevidí, že kvůli němu truchlíš, to by mu udělalo radost! ;)

    OdpovědětVymazat