čtvrtek 8. listopadu 2012

Jillian - 30DayShred - level 1

ODCVIČENO!!!

A jak se mi dařilo?! K tomuto cvičení jsem se uvolila, ani ne tak proto, abych něco zhubla, ale spíš abych se vypořádala se záchvaty žravé, které mě poslední dobou pronásledovaly a nastavila zase zdravý životní styl. Domácí cvičení nepatří mezi mé oblíbené aktivity, takže po odcvičení jsem si to rozhodně nechtěla pokazit. Toť moje motivace, samozřejmě hubnutí je skvělý benefit.

První level jsem již několikrát začala, takže mi bylo jasné, co mě čeká. Ovšem nikdy jsem necvičila snad ani dva dny za sebou. Bolest svalů na sebe nedala dlouho čekat. První, tři čtyři, dny jsem cítila snad všechny svaly v těle. Zároveň jsem se cítila příjemně protáhlá a pocit, že opět cítím svoje svaly, také není k zahození. Po všem tom aerobním pohybu je posilování příjemná změna. Po té bolest odezněla a víceméně už to bylo jen o vůli dokopat se ke cvičení. Někdy to šlo hůř, někdy líp, někdy jsem se dokonce těšila.

Cvičila jsem s 3 kg činkami, to jsou jediné, které doma mám, takže bylo rozhodnuto. V kombinaci s během jsem někdy byla opravdu vyfluslá, ale dá se to. Po pátém dnu jsem začala pozorovat změny, naskočily mi svaly na rukou, cítím se pevnější a celkově i nějaký ten tuk šel pryč. Docela mi začaly jít i kliky, které nenávidím. V počtu opakování bylo také znatelné zlepšení. Na začátku jsem všechno nezvládla. Na konci jsem třeba nezvládla jen jedno nebo dvě opakování, a to jen u některých cviků.

Těším se na druhý level. Sice jsem na něj nečetla nejlepší recenze, ale vzhledem k tomu, že vůbec netuším, co tam je za cviky, jsem zvědavá.



5 komentářů:

  1. Tak třeba mě osobně 2. level zezačátku vůbec nebavil, přišlo mi to úplně nudné a prostě... ne. Ale tak po čtyřech dnech se dostavil takový efekt... já nevím, prostě mě to začalo bavit a myslím, že fajn, nicméně jednička je lepší. :) A říkal to dokonce i přítel, který z každého levelu se mnou odcvičil jeden den. :D
    www.madame-perfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. První level je jediný, který jsem odcvičila celý. Druhý jsem dala do půlky a třetí ani nezačala. Ted začínám znovu, ale mám strach, že kdybych začala od prvního levelu bude se opakovat to co minule. Takže každý den cvičím co zrovna chci..a i když jsem měla strach, že to bude kničemu,výsledky jdou vidět:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mooc gratuluji! :))
    2. level zvládneš také, zvládla jsi první tak ti druhý nebude dělat problémy, uviddsíš! :))

    OdpovědětVymazat
  4. me teda 30DS bavilo od zacatku do konce, za chvili budu koncit body revoluton(2 mesice uz mam odcvicene), cvicila jsem i predtim, ale Jill mi zmenila zivot. A kdyz jsem jen tak vybehla (prestoze jsem nikdy nebezela), tak fyzicka byla perfektni!
    takze se ji drz

    jo a navic me zbavila celulitidy 3.stupne

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti držím palečky, ať všechno zvládneš jak si přeješ :) a vydrž! :)

    OdpovědětVymazat