pondělí 5. listopadu 2012

5.11.


7:30 Snídaně: rýžové a jáhlové instantní vločky (40g), slunečnicové semínko, mandle, brusinky, lžička marmelády na oslazení


8:45 - 9:15 Aktivity: Jillian 30DayShred level první den sedmý

10:00 Svačina: žitný chléb, plátek eidamu 30%, plátek šunky, mrkev

12:00 Oběd: sojové maso 25g, polenta 50g, eidam, okurky (původně to mělo být něco na způsob pizzy, ale nějak se to nepovedlo)

 14:15 Svačina: cotagge 200g, černý sezam, 4 ks raciolek


16:30 - 18:00 Aktivity: procházka se psem

18:15 Večeře: termix, mrkev

Na Jill jsem dnes skočila hned po ránu, neboť jsem odpoledne byla domluvená na squash. Dopoledne jsem zabila bloumáním po netu, úklidem a tvorbou nových nehtíků. Squash nakonec padl, a takjsem se vydala na procházku a nakonec jsem potkala kamarádku, čímž se procházka protáhla a ještě jsme super pokecaly.


7 komentářů:

  1. nehtíky máš opravdu krásné !:)
    jak děláš tu polentu? zatím jsme jí nepřišla na chut :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Polentu teprve testuji. Zatím jsem neobjevila nějaký extra recept, prozatím jsem z ní tak trochu rozpačitá a nevím, jestli si koupím další balíček. Uvařila jsem ji normálně ve vodě za stálého míchání, v podstatě je z ní hned taková kaše, snažila jsem se ji zapéct, ale nepodařilo se mi to. Snad příště to bude lepší.

      Vymazat
  2. Obdivuji tě, jak dokážeš využít celý den! Chodíš do školy, nebo pracuješ? Jinak zaujal mne ten černý sezam - na co je dobrý?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pracuji. Tady je něco o sezamu, je tam zmínka i o tom černém. Chuťově je trochu jiný než ten žlutý. Já jsem si ho spíš koupila kvůli barvě, viděla jsem jej u někoho na blogu a líbil se mi ten kontrast v jídle. :-)
      http://www.slunecnice-cb.cz/slunecnice-cb/7-O-LECIVYCH-POTRAVINACH/99-SEZAMOVY-OLEJ

      Vymazat
  3. Ta kaše bypadá super, kde ji kupuješ? :) Není přeslazená?
    Nehtíky máš pěkný, ta barva je prostě nejepší. Takový odstín potřebuji k šatům, jaký máš odstín laku, nebo značku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupuji přírodní instantní vločky (rýžové, jahlové, pohankové), takže v nich žádný cukr není, pro sladší chuť je někdy doslazuji marmeládou. Je to rychlovka - vločky, mléko - šup do mikrovlnky, max dvě minutky a snídaně je hotová. Kupuji je v Globusu značka Arax, jinde jsem se po nich nedívala. http://www.foodish.eu/sortiment-vyrobku/zdrava-vyziva/instantni-vlocky

      Vymazat
    2. Ten světle růžový lak je od Gabriely Salvete č. 102 a tmavý z některého předešlého příspěvku je od Elfu odstín Fuchsia.

      Vymazat