středa 21. listopadu 2012

21.11.


6:15 Snídaně: ovesné vločky 40g, mléko, sluneč. semínka, sušená jablka, černý sezam - kaše

10:00 Svačina: ementaler, knäckenbrot 2 ks

12:00 Oběd: vepřový jazyk, rýže natural 45g

15:00 Svačina: sedmizrnná bulka (Albert), mrkev, tvaroh 125g, Krolewski light 1pl, jablko



17:30 - 18:00 Aktivity: Jillian 30DayShred level první den třetí

19:00 Večeře: protein s mlékem


Zanevřela jsem na pečivo. Tedy pouze to ze zmražených polotovarů. Ano, je to boom, ale okoukaly se mi všechny ty kaiserky. Taková, maková ale pořád zmrazená! Jsem ráda, že konečně mají v Albertu i pár čerstvých rohlíků, rozumějte bulek. Pomalu začínám uvažovat o domácí pekárně. Bývalý ji měl a ta vůně čerstvého chleba. Sbíhají se mi sliny ještě teď!

4 komentáře:

  1. Vepřový jazyk sjem ještě neměla, jak chutná?
    Můj děda ji má také, tu pekárnu a ta vůně, souhlasím s tebou..
    JInak máš jídelíček krásný, stejně jako pohyb

    OdpovědětVymazat
  2. Vepřový jazyk osobně miluji, je to takové zvlášní naprosto libové maso. Někdo ho nejí, ptz nepřekousne pocit, že je to právě jazyk. Mně to nevadí, jsem holka z vesnice a tyhle věci mě nechávají chladnou. Mamka ho dělávala s nějakou smetanovou omáčkou, já ho dělám jen tak v papiňáku a vychutnávám tu chuť. Není to nijak drahé, tak zkus, na netu určitě najdeš i nějaký recept.

    OdpovědětVymazat
  3. co nežeru pečivo tak mám pleť jak po plastice :-D

    a co se tyce chleba zkuse tento recept, my mame pekarnu, ale delala jsem pakrat i tento a skoro jsme litovali , ze jsme pekarnu kupovali, kdyz se da vyrobit doma takhle skevly chleba bez ni. A jeste zkus i z domaciho kvasku, to taky stoji za to...
    http://www.cuketka.cz/?p=788

    OdpovědětVymazat
  4. Máš super jídla a ten pohyb :D Já se k němu dokopávám, zatím neúspěšně, protože jsem nemocná :D

    OdpovědětVymazat