sobota 26. dubna 2014

26.4.


Snídaně: ovesné a jáhlové vločky 35g, směs semínek, kiwi, tahini s kakaem, kaštanové vločky, trochu bílého jogurtu

Svačina: racia, vejce, šunka, okurky

Oběd: pstruh, bulgur, okurky

Svačina: cottage 150g, semínka, rohlík z Globusu

Večeře: Dobrá vláknina 30g, semínka, ořechy, sušené ovoce, bílý jogurt, tvaroh

 Dnešní nákup z Globusu

Aktivity: běh 7,5 km ve volném tempu

Navíc: 2 čtverečky Milka čokolády, štramberské ucho

Zamilovala jsem si víkendové ranní běhy. Po osmé ranní jsem vybíhala ještě za mlhy a před devátou začalo vylézat sluníčko, krása. Odpoledne jsem byla poprvé na kosmetice.. Mám pleť jako dětskou prdýlku.. :-D Večer měl přijet můj kamarádopřítel nebo nevím, jak to nazvat. Zase nic! Chtěla jsem to dořešit, ale opět odloženo na neurčito. Aneb mám čím dál větší pocit, že nemůže fungovat vztah blázna do sportu a zdravé výživy s naprostým nesportovcem, požitkářem a gurmánem.


3 komentáře:

  1. Ahoj, upřímně, když si tak projíždím tvůj blog, nechápu, že s takovýmhle maličkým příjmem ještě týráš tělo během..když sportuješ,měla by jsi naopak jíst více a sytě, máš opravdu pidiporcičky. a druhou stranu, neber to prosím zle,ale moc se nedivím,když zobeš jak vrabec a stále hlídáš kalorie, že to některým klukům (většině) leze na nervy, zkus se od jídla víc odtrhnout, nebát se ho, nevím sice, zda tu máš někde foto sebe či hmotnost apod., ale z tohoto jídla by se nenajedlo ani dítě.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor. Nemyslím si, že bych jedla málo. Např. v práci mám největší krabičky s jídlem. Je teda pravda, že ostatní se dojí zákuskama, což já nedělám..

      Jj, je možné, že to chlapům leze na nervy, když nechci jít na večeři, nikdy si nedám nic proti svému režimu atd. Na druhou stranu někdo má třeba zdravotní dietu a to pak sebou nese taky určitá omezení. Prostě každý máme něco...

      Vymazat
  2. ahoj, máš pěkný blog. mám podobný styl, ale asi bych o tom nezvládla psát... místo toho jsem si založila blog jen na zdravé recepty, tak kdybys chtěla něco nového vyzkoušet, tak koukni :) http://healthy-plate.blogspot.cz
    PS: teď jsou na začátku chleby, ale když sjedeš dál jsou tam i jiné ;)

    OdpovědětVymazat