pondělí 2. prosince 2013

Listopad

Tak jsem se rozhodla sesmolit článek.. Co nového?

Hmm, přemýšlím z kterého konce začít..

Běhám, zase běhám!! A jsem pomalá, kde jsou ty časy, kdy jsem běhala 5:20 - 5:30 min/km.. V minulých dnech jsem běžela závod na 10 km, myslela jsem, že padnu. Po návratu domů, mě chytla taková třesavka, že jsem nemohla pořádně ani jíst, jak se mi klepaly ruce a vůbec celé tělo. Asi nějaký hlaďák či co. Šéf už trénuje na letní půlmaraton, zjevně mě chce porazit. Což mu tedy nedaruji, musím makat. Od ledna snad budou mít moje tréninky trochu řád.

Střídavě cvičím Insanity, Focus T25 ale nějak nic z toho, nemá to hlavu ani patu. Prostě blížící se Vánoce jsou pro mě naprosto demotivující.

O víkendu jsem byla na firemním večírku.. Hmm, fajn akce včetně rautu a alkoholu a se zajímavým zážitkem s kolegou.. Chudák, se mi teď vyhýbá, asi se cítí trapně.. :-( Snad to brzy rozchodí, ptz kdo jiný by měl mít pochopení pro alkoholové eskapády než já.

Minulý týden si odvezl ex skoro všechny věci. Mezitím si ovšem zatopil v krbu, donesl peřiny z ložnice, lehl a usnul.. A já teda s ním v objetí. Super no! Tak si opět dokázal, že má nade mnou moc. O ničem jiném to ani nebylo!

Navštívila jsem lásku z mládí v jeho bytě. Chudák řeší nefungující vztah, a tak jsme pokecali, nabízel mi fajn večer s vínem a noclehem, ale odmítla jsem. Mám ho asi pořád ráda, ale náhradnici mu dělat nebudu!!

Konečně jsem si koupila lyžáky.. Ještě bundu a rukavice a budu spokojená!!

Z knihy Křižovatky od P. Younga (hlavní hrdina mi hodně připomínal ex)

Miluji laky Stars od GS

 Běhám se svým psem, aspoň se unaví..

Nákupy potravin.. ♥

Po letech jsem se vrátila k oblíbené Euphorii. Ex ji nesnášel, tak jsem ji přestala používat. Ale u ostatních chlapů měla vždycky úspěch.

1 komentář:

  1. Jee, euphorii miluju taky, mela jsem snad 5x100ml :-) a jinak super clanek.

    OdpovědětVymazat