čtvrtek 23. února 2012

Recenze: Spalovače tuků

Vzhledem k tomu, že s váhou bojuji již spoustu let. A během této doby jsem několikrát využila účinků nejrůznějších spalovačů, ať už měly reálný účinek anebo byly pouhé placebo. Ráda bych se podělila o svoje zkušenosti.

Při hledání nejvhodnějších spalovačů, jsem nejprve narazila na různé L-Carnitiny.

Vyzkoušela jsem různé druhy od Nutrendu, ať už s chromem nebo bez. Bohužel výsledek byl v tomto případě nulový, respektive bylo mí líto vyhozených peněz, takže jsem o to víc cvičila a úbytek na váze se dostavil.
Po letech jsem zjistila, že v těchto carnitinových nápojích je účinné látky příliš málo, a tak moje volba padla na L-carnitine 100000 Extra Strong. Za cenu 299,- Kč/ 500 ml je dle mého názoru bezkonkurenční a vřele doporučuji!!










Při hledání dalších a dalších spalovačů jsem vyzkoušela i různé thermo spalovače a synephriny.
Ze synephrinů doporučuji tento od Nutrendu. Cena je přijatelná, účinek byl taky velký a navíc pilulky jsou rozhodně praktičtější než tekutina. Vyzkoušela jsem i Synephrine od jiných značek, ale tento se mi zdál nejlepší.



Další ze zajímavých látek jsou guggulsterony. Bohužel ač je popis příznivý u mě se žádný efekt nekonal.


Největšími propadáky u mě byl Lipo 6 Black, Xtreme 24 Hours Fat Burner a Compress Fever.




Poslední velmi dobrou zkušenost mám s ThermoLean. A určitě si jej ještě někdy pořídím.

Nyní mám ještě nenačatý Fat Stove Gel. Na něj jsem hodně zvědavá.



A zálusk mám i na nový ještě koncetrovanější L-Carnitin.



Co se týče užívání. Vždy jsem brala max. množství, někdy jsem kombinovala carnitinové připravky se spalovači pro vyšší účinek. Je dobré občas úplně všechny spalovače vysadit, protože tělo si rychle zvyká a účinky se snižuji. U některých silnějších jsem měla částečně problémy s nespavostí, ale zpravidla to do týdne vymizelo. 

A jaký je Váš názor na spalovače? Užíváte některé?

7 komentářů:

  1. Před časem jsem zkoušela nějaký carnitinový přípravek, ale žádný efekt jsem nepozorovala...

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek, spalovače neužívám, moc těmhle přípravkům nevěřím.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim. Chtěl bych se zeptat, jestli máte přehled o nějakých dobrých spalovačích tuků? Co jsem se koukal na http://www.fit-pro.cz/spalovace-tuku, tak si nějak nemůžu vybrat který, protože jsem začátečník. Díky moc. Dan

    OdpovědětVymazat
  4. O spalovačích jsme se rozepsali ve článku http://magazin.nutrimax.cz/spalovace-tuku-a-jejich-ucinky/ - váš výběr není špatný, ale myslím si že jsou na trhu i lepší spalovače tuků.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já jsem teď brala FSG Fořta a teda nic extra, chuť pro mě naprosto odporná a účinek žádný, hubnutí nulové. Taky jsem vyzkoušela karnitin L-carnitine 100000 Extra Strong a taky spalovač ThermoLean... tyhle dva výrobky jsou naprosto dokonale, cena je sice vyšší ale účinek se 100% dostaví nakopnou i pomáhají při redukci... ještě mám zálusk na ClenBurexin nemáš s ním zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
  6. Spalovač tuků Karnitin v ampulích a tekutém stavu:

    http://www.suplementy.cz/tekute-a-ampule-2/

    OdpovědětVymazat
  7. Mě teda hodně pomohl carnitin od my protein... a co vám?

    OdpovědětVymazat