středa 4. června 2014

Na vlnách jahod a dobré nálady

Ráno 12 km do práce, odpoledne 12 km z práce - na kole. Hned mám lepší náladu, lepší formu a větší hlad. :-D A menší výdaje za PHM. I když si nejsem jistá, zda zase nedám víc peněz za jídlo. :-D

Denní porce jahod ze zahrádky. K třešni už radši ani nechodím.. Protože jestli se dokážu něčeho přecpat a něčemu neodolat, tak to není čokoláda (kterou  mimochodem miluji!!), ale právě a pouze JAHODY a TŘEŠNĚ. ♥



Dnes jsem upekla chléb od Zajíců.. Nakonec jsem ho trochu přismahla, ale pořád je to v rámci mezí, řekla bych.


V sobotu mě čeká další mtb cyklomaraton 30km/ převýšení přes 1000m - asi umřu!!

Opět mě trápí zdravotní problémy. Pro změnu bolest holenní okostice.. Po přečtení několika diskuzí na toto téma, je mi to jasné. Rychlá změna bot z extra zešmajdaných na fungl nové!! CHYBA! Fakt to chce postupně, jenže komu by se chtělo běhat v těch starých z nánosy prachu, potu a odcházející podrážkou.

Jak já zaběhnu Olomoucký půlmaraton je mi vážně záhadou. A to by i síla byla.. :-( V plánu jsem měla ještě Ostravskou Run Tour o týden později, zatím ale otálím s registrací..

1 komentář:

  1. To mi povídej, jahod bych se mohla ujíst, denně jich spořádám 5 kilo a je mi to málo :D
    Jinak mě mrzí Tvé zdravotní problémy, snad to bude v pohodě...přesně tohle se mi také stalo, akorát mě hrozně bolelo koleno - jakmile jsem změnila obuv, na kterou jsem byla zvyklá.

    OdpovědětVymazat