úterý 26. března 2013

26.3.

Jestli jsem v něčem přebornice, tak jednoznačně v trápení sama sebe. Dnešní den byl nabitý spoustou zážitků, povinností a pocitů. Ve výsledku jsem v deset hodin večer jasně řekla, novému chlapovi (ještě jsem nevymyslela přezdívku), ať jde spát domů. Asi to nečekal, ptz byl hodně zkroušený, ale co už. Chci nocovat u ex, i když vím, že dnes tomu tak nebude. V hlavě se mi honí jen on. Odpoledne přijel a šli jsme běhat. Pak jel pryč, nejspíš za nějakou babou, kdo ví. Ale zase mi řekl věci, které mě těší. VÍM, ŽE TUHLE ETAPU ŽIVOTA MUSÍM SKONČIT, ALE BEZ ZAMILOVÁNÍ DO NĚKOHO JINÉHO TO ASI NEPŮJDE.

Snídaně: jogurt Müller Mix, müsli Jordan's 40g, mango

Aktivity: Insanity - Recovery week - Power and balance, den třetí

Svačina: vejce 2 ks, žiný chléb (Lídl), Ricotta, arašídy


Oběd: kuřecí prsa, bulgur 45g, hrozny

Aktivity: běh s ex - necelých 6 km s intervaly a běžeckou abecedou (běžela bych dál, ale ex evidentně nezvládal)

Svačina: tvarohový koláč s meruňkami, Bebe 1 ks



 Nakupovat jídlo mě stále baví a opět bylo potřeba doplnit zásobu instatních vloček. A samozřejmě jsem neodešla jen s nimi.


Pokus o tvarohový koláč aneb meruňky z loňského léta mi stále strašily v mražáku. Teď mě tak napadá, že ze zbytku bych mohla udělat proteinovou pěnu nebo něco na ten způsob.






5 komentářů:

  1. A nebylo by nejlepší na oba zapomenout a najít si někoho úplně jiného, kdo bude mít něco z obou? ..
    Zajímalo by mě, jak to vidí tvůj ex, on s tebou už bejt nechce? Nebo proč? Když za tebou jezdí? Promiň, za osobní otázky!;)
    Mm, kolč vypadá krásně! :))
    TAky mě baví nakupovat, koho by ne! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, bylo by nejlepší si najít někoho třetího. Ale tak nějak se v mém okolí nikdo, pro mě zajímavý, nevyskytuje. Těžko říct, jak to vidí on. Asi by se na jednu stranu vrátil, ale já ho z domu vyhodila a má nějakou hrdost, že? Často mi předhazuje, že to já jsem se na něho vykašlala atd. To že jsem k tomu měla zásadní důvody, nevidí. I kdybychom se k sobě vrátili, asi by se všechny ty problémy zase vrátily. Navíc je to všechno čerstvé, tak třeba se to časem nějak uklidní. Třeba potkám někoho nového, kdo mě zaujme a nebudu mít neustále snahu vracet minulost.

      Vymazat
    2. Tak ti přeji, aby se co nejdříve někdo, kdo bude mít o tebe zájem a ty zase o něj, objevil! ;)
      Přeci jen, takhle se jenom trápíš. Nejlepší by bylo, se sbalit a jít někam pryč, od všeho, ale věřím, že to prostě nejde. Je to jen takový únik na chvilku a pak, kdyby ses vrátila, asi by to bylo stejné.
      Určitě, pokud máš své důvody, a věřím, že musely být doost vážné, tak bych se zbytečně neponižovala před ním, popravdě, když něco udělal jednou, je víc jak jasný, že by toho byl schopen víckrát.
      Držím ti palce, aby jsi to co nejdřív vyřešila a netrápila se nám, nedělá ti to dobře..
      Drž se ♥

      Vymazat
  2. Ten koláč vypadá dobře, miluju tvaroh a miluju ovoce:)

    OdpovědětVymazat