středa 20. března 2013

20.3.


Děkuji za podporu. Když jsem byla mladší, rozchody jsem zvládala daleko líp. Pobrečela jsem si, ale jak dny plynuly, bylo to lepší a lepší. Pak se objevil někdo jiný a život šel dál. Ale asi jsem se po všech těch rozchodech stala trochu labilní.. Fakt strašný. Nesu to hodně špatně. Sice je pravda, že mě trochu drží nad vodou ten nový chlap, ale prostě nejsem vyrovnaná, takže se  v tom plácám. A to hodně!!

Ke komentářům: 

Běhám kolem těch 10 km v tempu cca 5,45 - 5,15 min/km. Záleží na počasí, na okamžitém fyzickém a psychickém stavu.

V nočním klubu nedělám. To mě celkem pobavilo. To už bych asi o chlapech ztratila veškeré iluze. :-D


Snídaně: instantní jáhlové vločky 35g, směs semínek a sušeného ovoce, mléko = kaše

Aktivity: Insanity - Plyometric Cardio Circuit

Svačina: vařená vejce 2ks, kousek domácího uzeného masa, racia 3ks

Oběd: surimi tyčinky 125g, vejce, cz těstoviny 45g


Svačina: tvaroh 125g, jogurt bílý 125g, Dobrá vláknina 30g, brusinky, semínka, kokos
Aktivity: Běh 9 km
 
Večeře: protein, mléko, žitné kuličky 50g (DM)

4 komentáře:

  1. Nevím, jak se cítíš popravdě. Mám svého rpvního kluka už skoro 3 a půl roku, a nedokáži si představit, co bych dělala kdyby se něco stalo. Jsi silná a dokážeš to, jen se prostě títo obdobím musíš probrat zuby nehty, protože kdyby ne, tak se v tom budeš utápět do konce konců, drže se kočko. Nový chlap tě v tom určitě nenechá a i kdyby, alespoň ti z části dokáže ulevit od bolesti a vzpomínek! ;)
    Pěkný jídelníček a super pohyb, je fájn, že běháš, to je na vyčištění hlavy jak dělaný! :)
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že to bude lepší. Musím to jen přetrpět. Hlavně zapomínám na to špatné! V tom vztahu jsem min. půl roku už nebyla vůbec šťastná a teď mám tendenci všechno vidět přes růžové brýle. Zvládnu to, musím!! Pokud bych měla šťastný vztah, asi by to bylo ještě horší, ale rozešla jsem se já, ptz jsem věděla, že to nikam nevede a že bych se celý život trápila. A to si musím pořád připomínat!! Ten nový je úplně jiný a konečně vidím, že mě má někdo rád a záleží mu na mně.

    Běh byl skvělý, hlavně to sluníčko mě nabilo energií.

    OdpovědětVymazat
  3. Zlato, já se z jednoho rozchodu dostávala dva roky a přitom už jsem měla rok a půl jiného chlapa... Jenže to prostě nebylo ono a my se nakonec rozešli. Jenže teď jsem potkala člověka, který mi pomohl na toho prvního zapomenout a hrozně se mi líbí jeden citát, který jsem dala i do předposledního článku na blogu - Člověk, který Ti pomůže zapomenout na minulost, je Tvoje budoucnost.
    Bude líp :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nádherný citát, opravdu. Musím si ho někam opsat. :-)

      Vymazat